STADSKANAAL
Spiritueel

ONZE DIENSTEN
Een consult met een entiteit,Bij een consult met een entiteit is het vrijwel gelijk al mogelijk om te kunnen communiceren. Wanneer men als persoon overlijdt kan het zo zijn dat je eerst goed de dingen moet verkennen en verwerken omdat er zoveel indrukken zijn. Zo kan het zijn dat je plotseling uit het leven wordt gerukt en dat alles voor je gevoel aan gene zijde op zijn kop staat. Tevens kan het zo zijn dat je bijvoorbeeld niet kunt beseffen dat je overleden bent doordat je bijvoorbeeld een lang ziek bed hebt gehad met veel pijn, dementie of de verwerking van een zelfmoord..Sommige entiteiten willen eerst tot rust komen. Daarom heeft de ene entiteit even de tijd nodig en de andere niet. Maar uit ervaring weet ik dat dit verschilt per entiteit !!


Op een gegeven moment proberen entiteiten op allerlei manieren dingen duidelijk te maken dat ze er zijn. Dit kunnen ze doen door het laten knipperen van lampen, een koude wind om ons heen laten waaien, het aanzetten van een radio/tv en zelfs via de telefoon. Uit ervaring weet ik dat entiteiten vaak contact zoeken via kinderen dit komt omdat ze meer zien en voelen dan volwassenen. Vaak merk je dat kinderen hierdoor onrustig slapen dit komt omdat onze dierbaren contact willen zoeken om te communiceren. Het is allemaal zo bijzonder dat ik er elke keer steeds weer versteld van sta. Wanneer je een consult wilt met een entiteit dan mag je een foto of een sieraad meenemen van deze persoon.


70€ (maximaal 55 minuten)Een consult met een overleden dier,Bij een consult met een overleden dier gaat het precies zo als een consult met een overleden persoon. Dieren communiceren net als mensen. Ze kunnen aangeven wat ze in het leven hebben meegemaakt zowel lichamelijk als geestelijk.


70€ (maximaal 55 minuten)
Een persoonlijk consult,Bij een persoonlijk consult heb ik een sieraad of een foto nodig waar jij als persoon alleen op staat. Op deze manier maak ik contact met de engelen en de gidsen. Ze zullen dingen doorgeven die voor jouw van belang zijn. Alles wordt met liefde doorgegeven. Ze willen alleen maar helpen, begeleiden en een verrijking geven zodat jij als persoon weer beter kunt gaan stromen. Er kunnen verschillende blokkades opgeruimd worden en jij kan de dingen anders in het leven gaan inzien. Alles is positief bedoeld, negativiteit bestaat niet want dit creëren wij zelf!


70€ (maximaal 55 minuten)
Gecombineerd consult,Een gecombineerde Consult is een consult waarbij je kan kiezen uit een persoonlijk consult, contact met een entiteit/dier of met personen die dicht naast je in het leven staan zoals bijvoorbeeld je partner of je kinderen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een Reading & Healing gecombineerd.


70 € (maximaal 55 minuten)
Reiki & energie healing,Je hebt het gevoel dat je lichaam en je geest niet één zijn probeer je dan te healen door de energiestroom die in ieders lichaam aanwezig is. Tijdens de healing zet ik de energiekanalen weer open om zo de blokkades in je lichaam op te ruimen zoals hoofdpijn, rugpijn, schouder en nekpijn. Wie weet worden er nog vele andere symptomen in je lichaam verholpen. Voel je weer herboren in je eigen lichaam. Tijdens dit consult lig je op de massage tafel en word je niet aangeraakt tenzij je wilt dat ik reiki ga uitoefenen.


70 € (maximaal 55 minuten)


Evenement,


Zo nu en dan organiseer ik een evenement. Tijdens dit evenement geef ik een zaal Reading. Wanneer er evenementen zijn vermeld ik dit op mijn facebookpagina: Medium De Blauwe Lotus Stadskanaal.

ONZE DIENSTEN

Wilt u een overzicht van onze activiteiten? Kijkt u zelf maar!