STADSKANAAL
Spiritueel

MIJN BEDRIJF


Ik ben al jaren werkzaam als medium en heb al vele bijzondere ervaringen mogen mee maken. Elke keer ben ik verrast van de wonderen die zich voordoen tijdens een Reading of healing. Tijdens de Readingen schrijf ik alles op waarnaar je dit na afloop mee krijgt. Het consult die ik geef duurt ongeveer een uur.


Een leuke ervaring die ik tijdens een reading heb meegemaakt was met een overleden entiteit. Ik maakte destijds contact met de persoon in kwestie. De jonge man kon mij precies vertellen dat zijn vriendin gek was op een parfum genaamd Noa. Dit had hij dit ooit als verrassing voor haar had gekocht. Uit alle parfums die er bestaan kon hij mij deze parfum laten zien. Hoe verwonderlijk is dit ?


In der loop der jaren voel ik dat ik steeds meer in de connectie sta met het universum en moeder aarde. Ik voel, zie en ruik veel dingen om mij heen die ik niet altijd opdat moment kan verklaren. Zo gebeurd het vaak dat ik voor een Reading weleens lichamelijke klachten krijg. Deze klachten zijn dan niet van mij maar van een overleden entiteit. Dit doen ze om hun naasten te overtuigen dat ze er zijn!


Hierbij vertel ik jullie een ervaring die ik heb meegemaakt. Op een zekere ochtend werd ik wakker waarbij ik mij duizelig voelde en het gevoel kreeg dat er een blaasontsteking aan kwam. Dezelfde ochtend had ik gelijk cranberry sap gekocht om de bacteriƫn weg te spoelen. Opdat moment legde ik nog geen connectie met een reading. Achteraf had ik dit beter wel kunnen doen. Twee dagen later had ik een Reading waarbij een jonge vrouw in contact wilde komen met haar overleden moeder. Tijdens de reading liet haar overleden moeder mij gelijk haar duizeligheid en de pijn in haar blaas voelen want ze had in het leven veel last van blaasontstekingen gehad. Om de vrouw te overtuigen dat haar moeder al voor de reading in mijn lichaam zat liet ik haar mijn twee flessen cranberry sap zien.


Een healing pas ik vaak toe samen met een Reading omdat lichamelijke klachten meestal voortkomen uit het geestelijke.


Tevens kunt u op mijn facebookpagina verschillende ervaringen en recensies lezen.


Tegenwoordig ben ik naast mijn werk als medium bezig met het schrijven van een autobiografisch boek. In dit boek beschrijf ik mijn leven tot medium met daarbij allerlei praktijkervaringen die ik heb meegemaakt.


Wanneer u bij mij langs komt voor een reading kunt u uw auto parkeren bij mij op de parkeerplaats of op het gras tegenover mijn huis. Mijn adres is Molenwijk 10 in Stadskanaal.

ONZE DIENSTEN

Wilt u een overzicht van onze activiteiten? Kijkt u zelf maar!